Reviews van klanten

13 reviews « 1 of 2 »
Beoordeling voor Fotoshoot
5/
Meer dan tevreden over de shoot en het eindresultaat!

Voor iemand voor wie op de foto gaan een beetje buiten de comfort zone is, is Karsten de aangewezen fotograaf. Hij is positief ingesteld en weet je snel op je gemak te stellen. Voorafgaand aan de fotoshoot kreeg ik een mooi divers portfolio te zien en mocht ik aangeven welke foto’s ik mooi vond. Tijdens de shoot legde Karsten steeds goed uit waar hij mee bezig was en welke keuzes hij maakte. Ook de nabewerkingen zijn prachtig geworden. Ik ben meer dan tevreden over de shoot en het eindresultaat!

Beoordeling voor Fotoshoot
5/
Mijn ervaring is super positief!

Ik heb een hele fijne ervaring met Karsten gehad. Eenmaal besloten om samen foto’s te maken hebben we voor de shoot contact gehad. Karsten dacht goed mee en kwam met veel ideeën en voorbeelden van mooie foto’s. Tijdens de shoot had hij alle tijd en geduld (wat nodig is bij dieren) om precies de foto’s te krijgen we allebei in gedachten hadden. Het voelde meteen prettig en er zat geen tijdsdruk achter. Ik ben heel blij met de afscheidsfoto’s van mijn paard. Ze zijn ontzettend mooi. Mijn ervaring is dus super positief!

Beoordeling voor Fotoshoot
5/
Ik ben erg blij met de mooie foto's!

Ik had zelf al een tijdje moeite om mooie foto’s te maken van mijn armbandjes. Na een paar keer gesproken te hebben met Karsten begreep hij goed wat mijn wensen waren. Karsten heeft ontzettend snel foto’s gemaakt met een geweldig resultaat. Ik ben erg blij met de mooie foto’s. Alle details zijn mooi in beeld gebracht door hem. Bedankt Karsten!

Beoordeling voor Anders
5/
Komeet Neowise

Ademloos zag ik de prachtige afbeelding van komeet Neowise! Helemaal fantastisch is dat het masker zo goed erbij past!
Geniale foto die ik met grote trots in mijn kamer heb hangen.

Beoordeling voor Fotoshoot
5/
Leuke fotoshoot

Buiten het feit dat ik de foto’s erg goed gelukt vind, was het ook gewoon een hele leuke middag. Karsten vroeg me waar ik graag foto’s wilde maken en haakte hier vervolgens goed op in. Hij wist op bepaalde plekken de juiste hoek of de mooie achtergrond te vinden.
Daarnaast is het gewoon een fijne vent! Ik denk dat foto’s die naar mijn mening het mooist zijn de foto’s zijn waar hij me aan het lachen maakte.

Beoordeling voor Afdruk op aluminium
5/
Unieke beelden

Karsten heeft mij uitstekend geholpen met het samenstellen van een drietal foto’s voor in de woonkamer. Een persoonlijke benadering om het idee uit te werken en blijven doorgaan totdat hijzelf ook tevreden is. Prettig in de omgang en prachtige afdrukken van hoge kwaliteit.

Beoordeling voor Afdruk op poster
5/
Museum stukje aan de muur! 60x40 foto mooi in laten lijsten!

Heb deze hele mooie foto gekocht van 60×40 cm. Heb hem heel mooi professioneel laten inlijsten. Mooi museum-stuk aan de muur nu!
Helemaal blij mee!

Beoordeling voor Anders
5/
Monumentale foto's

De Waalbrug, entree van de stad, heeft me op het spoor van Karsten gezet. Zijn plaat van dit stalen gevaarte trof mij meteen. De foto’s van Karsten hebben altijd net dát beetje extra! Daarom heb ik hem al meerdere malen gevraagd een bijdrage te leveren aan de Open Monumentendag. Vanaf 1 september online te zien op www.openmonumentendagnijmegen.nl!

Beoordeling voor Afdruk op poster
5/
Prachtige foto

Uiterst plezierig en behulpzaam persoon. Mooiste foto van de Waalbrug die ik ooit gezien heb.

Beoordeling voor Fotoshoot
5/
Bruiloft @park bredelaar 04-09-2020

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een enthousiaste fotograaf, iemand waar echt de passie van af spatte. Via via kwamen we bij Karsten terecht en al bij het eerste kennismakingsgesprek hadden we alle vertrouwen in hem. En dat heeft goed uitgepakt, Karsten heeft alle bijzondere momenten van bruiloft met fantastische foto’s vastgelegd zo dat we nog lang na kunnen genieten van deze dag!Dank je wel Karsten!

error: Content is protected !!