Karsten Russ Trouwfotografie

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en wat leuk dat jullie mij als fotograaf overwegen voor jullie bruiloft! Jullie tevredenheid staat voor mij op de eerste plaats, net als het bijdragen aan het plezier tijdens jullie bijzondere dag. Sinds een jaar of vijf houd ik mij bijna dagelijks bezig met fotografie. Mijn foto’s zijn door verschillende landelijke media en vakbladen gepubliceerd. Daarnaast hebben mijn foto’s van komeet Neowise zelfs de internationale pers bereikt! Ik word enthousiast van vrijwel alle vormen van fotografie, maar mijn passie voor nacht- en astrofotografie maken toch het meest in mij los. Naar mijn mening is er niets mooier dan het fotograferen van kometen, de melkweg of vallende sterren…op jullie bruiloft na dan! Ontdek hieronder wat ik voor jullie kan betekenen.


Hoe zou jij jouw beelden omschrijven?

De mooiste beelden leg ik vast tijdens spontane, bijzondere of grappige momenten. Om die reden fotografeer en film ik het liefst zo onopvallend mogelijk tijdens jullie trouwdag. Wanneer het bruidspaar, de familie en gasten ongedwongen en ongestoord genieten van de dag, zullen er vanzelf mooie beelden ontstaan. Mijn foto’s en video’s zijn daarom te omschrijven als journalistiek en creatief.

Met welke apparatuur werk je?

Tegenwoordig maak je met smartphones al hele mooie foto’s. Maar een bijzondere dag vraagt om hoogwaardige apparatuur. Ik werk momenteel met:

 • Een Sony A7IV
 • Een Sony A7III
 • Diverse objectieven voor verschillende soorten fotografie
 • Een DJI Air 2S Drone
 • Een DJI Mini 3 Pro Drone
 • Diverse apparatuur voor videografie

Prijzen en mogelijkheden

In jullie zoektocht naar een trouwfotograaf heb je wellicht veel opties en pakketten voorbij zien komen. Een maximaal aantal uren, extra betalen voor meer tijd en een maximaal aantal bewerkte foto’s. Dit gaan jullie bij mij niet zien! Wanneer jullie mij kiezen als jullie fotograaf, ben ik de hele dag beschikbaar om jullie bijzondere dag vast te leggen. Op ieder moment van jullie dag kan er iets gebeuren dat de moeite waard is om vast te leggen. Ik zorg ervoor dat ik klaar sta om hier beelden van te maken. Wat betreft de uiteindelijke foto’s, zorg ik voor een uitgebreide selectie en nabewerking. Wanneer jullie in de overige foto’s nog beelden zien die ik voor jullie kan nabewerken, is dat geen enkel probleem! Jullie tevredenheid staat altijd voorop.

Hieronder zie je de kracht en het belang van een goede nabewerking:

De prijs voor fotografie op jullie bruiloft is €1950,- Dit is inclusief:

 • Een kennismakingsgesprek op locatie naar wens
 • Een gezamenlijk bezoek aan de locatie
 • Het doornemen van het draaiboek 2 weken voor de bruiloft via Teams.
 • Hoogwaardige fotografie gedurende jullie volledige trouwdag
 • Uitgebreide selectie en nabewerking van de foto’s
 • Minimaal 10 previews per mail (of Whatsapp) op de dag van de bruiloft
 • Alle foto’s gratis thuisbezorgd op een unieke USB-stick in een gepersonaliseerd houten doosje

Extra

“En een trouwalbum dan?”

Omdat niet iedereen behoefte heeft aan een trouwalbum en het tegenwoordig steeds makkelijker(en soms ook leuker) is om deze zelf naar eigen wens te ontwerpen, is een trouwalbum optioneel en tegen een meerprijs toe te voegen. Ook kunnen afdrukken of andere herinneringen tegen kostprijs van mijn drukkerij besteld worden. Zo krijg je prachtige herinneringen in de beste kwaliteit en tegen de laagst mogelijke prijs.

“Heb je nog meer leuke opties?”

Spontane foto’s zijn natuurlijk het leukst. Daarom heb ik ook een polaroid camera ter beschikking! De kosten voor het fotopapier worden toegevoegd aan de totaalprijs, maar het gebruik van de camera is gratis. Zo kunnen jullie gasten ook zelf aan de slag om foto’s te maken. Dit levert zeker na een paar drankjes mooie foto’s op…

“En als we ook video willen?”

Wat een dure videograaf kan, kan ik ook! Voor een meerprijs van €350,- zorg ik naast de fotografie voor een sfeervolle aftermovie van jullie huwelijksdag.

Sterker nog; deze kunnen jullie, indien gewenst, afspelen tijdens het feest in de avond. Zo zien de avondgasten hoe de rest van de dag verlopen is en hoe de sfeer was. “Hoe was het vandaag?!”Nou, kijk maar op het scherm! Om dit te realiseren zonder ik mij tijdens het diner een uurtje af om de video te monteren. Dit kan prima, want niemand wil op de foto met een volle mond.

Hoe jouw trouwvideo er dan uiteindelijk uit gaat zien zie je hieronder! Heb jij eigen ideeën voor jouw video? Kom maar op!


Checken of ik beschikbaar ben op jullie bruiloft? Stuur een berichtje via de WhatsApp knop onderaan de pagina.


error: Content is protected !!