Karsten Russ Trouwfotografie

Van harte welkom bij Karsten Russ Trouwfotografie en wat leuk dat jullie mij als fotograaf overwegen voor jullie bruiloft. Sinds een jaar of vier houd ik mij bijna dagelijks bezig met fotografie. Mijn foto’s zijn door verschillende landelijke media en vakbladen gepubliceerd. Daarnaast hebben mijn foto’s van komeet Neowise zelfs de internationale pers bereikt! Ik word enthousiast van vrijwel alle vormen van de fotografie, maar mijn passie voor nacht- en astrofotografie maken toch het meest in mij los. Naar mijn mening is er niets mooier dan het fotograferen van kometen, de melkweg of vallende sterren…op jullie bruiloft na dan!

De Gelderlander schreef dit artikel over mij als fotograaf.


Informatie

Hoe zou jij jouw beelden omschrijven?

De mooiste beelden leg ik vast tijdens spontane, bijzondere of grappige momenten. Om die reden fotografeer en film ik het liefst zo onopvallend mogelijk tijdens jullie trouwdag. Wanneer het bruidspaar, de familie en gasten ongedwongen en ongestoord genieten van de dag, zullen er vanzelf mooie beelden ontstaan. Mijn foto’s en video’s zijn daarom te omschrijven als journalistiek en creatief.

Met welke apparatuur werk je?

Tegenwoordig maak je met smartphones al hele mooie foto’s. Maar een bijzondere dag vraagt om hoogwaardige apparatuur. Ik werk momenteel met:

 • Een Nikon Z6ii
 • Een Nikon Z6
 • Diverse objectieven voor verschillende soorten fotografie
 • Een DJI Air 2S Drone
 • Diverse apparatuur voor videografie

Portfolio

Judith & Jos

Suzanne Maissan: “Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van deze dag! Ik heb er een aantal bij de bruid en bruidegom bekeken. Ik was zelf te gast op deze bruiloft en vond je zeer professioneel! Heel fijn en onopvallend, top hoor!”

Sabrina & Roy

Roy en Sabrina: “Karsten heeft tijdens onze bruiloft geweldige foto’s gemaakt. Ondanks dat wij Karsten zijn eerste bruiloft waren zijn we super blij met onze keuze voor hem. Het resultaat was super en zijn gedrevenheid op de dag zelf was echt top. Hij moest en zou alle leuke momenten vastleggen. Wij kunnen Karsten alleen maar aanbevelen.”

Judith & Danny

Ankie & Elmer

Patrick & Danielle

Floor & Jeroen


Prijzen en mogelijkheden

In jullie zoektocht naar een trouwfotograaf heb je wellicht veel opties en pakketten voorbij zien komen. Een maximaal aantal uren, extra betalen voor meer tijd en een maximaal aantal bewerkte foto’s. Dit gaan jullie bij mij niet zien! Wanneer jullie mij kiezen als jullie fotograaf, ben ik de hele dag beschikbaar om jullie bijzondere dag vast te leggen. Op ieder moment van jullie dag kan er iets gebeuren dat de moeite waard is om vast te leggen. Ik zorg ervoor dat ik klaar sta om hier beelden van te maken. Wat betreft de uiteindelijke foto’s, zorg ik voor een uitgebreide selectie en nabewerking. Wanneer jullie in de overige foto’s nog beelden zien die ik voor jullie kan nabewerken, is dat geen enkel probleem! Jullie tevredenheid staat altijd voorop.

Hieronder zie je de kracht en het belang van een goede nabewerking:

De prijs voor fotografie op jullie bruiloft is €1600,- excl. BTW. Dit is inclusief:

 • Een kennismakingsgesprek op locatie naar wens
 • Een gezamenlijk bezoek aan de locatie
 • Het doornemen van het draaiboek 2 weken voor de bruiloft op locatie naar wens
 • Hoogwaardige fotografie gedurende jullie volledige trouwdag
 • Uitgebreide selectie en nabewerking van de foto’s
 • Minimaal 10 previews per mail (of Whatsapp) op de dag van de bruiloft
 • Alle foto’s gratis thuisbezorgd op een unieke USB-stick in een gepersonaliseerd houten doosje

Extra

“En een trouwalbum dan?”

Omdat niet iedereen behoefte heeft aan een trouwalbum en het tegenwoordig steeds makkelijker(en soms ook leuker) is om deze zelf naar eigen wens te ontwerpen, is een trouwalbum optioneel en tegen een meerprijs toe te voegen. Ook kunnen afdrukken of andere herinneringen tegen kostprijs van mijn drukkerij besteld worden. Zo krijg je prachtige herinneringen in de beste kwaliteit en tegen de laagst mogelijke prijs.

“En als we ook video willen?”

Wat een dure videograaf kan, kan ik ook! Voor een meerprijs van €200,- zorg ik naast de fotografie voor een sfeervolle aftermovie van jullie huwelijksdag.

Sterker nog; deze kunnen jullie, indien gewenst, afspelen tijdens het feest in de avond. Zo zien de avondgasten hoe de rest van de dag verlopen is en hoe de sfeer was. “Hoe was het vandaag?!”Nou, kijk maar op het scherm! Om dit te realiseren zonder ik mij tijdens het diner een uurtje af om de video te monteren. Dit kan prima, want niemand wil op de foto met een volle mond.

Hoe zo’n video eruit ziet zien jullie hieronder. Deze video heb ik gedurende de dag gefilmd, tijdens het diner gemonteerd en is in de avond afgespeeld op groot scherm afgespeeld.


Laatste Instagram berichten

error: Content is protected !!
×

Neem contact op via Whatsapp

× Heb je een vraag? Neem contact op!