Portfolio

Om een actueel beeld te geven van mijn fotografie, verwijs ik u graag door naar mijn Instagram pagina. Hier deel ik vrijwel al mijn foto’s en neem ik u met veel plezier mee in mijn reis als fotograaf. Benieuwd naar mijn mogelijkheden in de videografie? Bekijk dan de beelden hieronder.

Naast fotografie, leg ik graag mooie momenten vast op video. Of het nou gaan om een aftermovie van een evenement, een bruiloft of beelden uit de natuur. Ik maak voor u de mooiste beelden in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Thijs Joosten
Thijs Joosten
2022-03-04
Prachtige foto's Nijmegen en goede aktie met verjaardagskalender met deels opbrengst voor Oekraïne! Fantastisch!
Brian
Brian
2022-01-17
Al een tijdje onder de indruk van de prachtige beelden op Instagram. Afgelopen week het ‘Nijmeegs Triootje’ besteld en vandaag ontvangen. Karsten kwam hem persoonlijk afleveren. Super!
Erika van Hulst
Erika van Hulst
2022-01-10
Karsten heeft persoonlijk en snel een mooie puzzel van Nijmegen gebracht. Leuk cadeau voor iedereen die van Nijmegen houdt!
Danny Brandwacht
Danny Brandwacht
2022-01-07
Hele snelle service! Fijn meegedacht over de beste opties en afmetingen van het product. Snelle communicatie en actie. En niet te vergeten: ontzettend mooie foto’s maakt hij!
Corien van Lokven
Corien van Lokven
2021-12-27
Een week voor kerst belandde ik op de website van Karst en eureka: mijn kerstcadeau vond ik daar! Na telefonisch contact, waarin ik goed werd geadviseerd, twee prachtige foto’s uitgezocht en ze laten afdrukken op aluminium. Keurig bezorgd door partner in crime Karst bij mijn schoonouders zodat het een verrassing bleef en ik ze daar kon ophalen. Mooie kwaliteit, prima service en vakmanschap!
Wildenberg Advocaten
Wildenberg Advocaten
2021-12-20
Erg fijn contact gehad met Karsten over de aanschaf van de mooie puzzels van het Keizer Karelplein voor ons personeel in het kerstpakket. Ons kantoor Wildenberg Advocaten is gevestigd aan het Keizer Karelplein in Nijmegen en zodoende een leuk cadeau. De puzzel werd ook erg gewaardeerd door iedereen. Bedankt Karsten voor de goede hulp en de snelle reactie en nette levering. De puzzels waren prachtig ingepakt in mooi kerstpapier. Tijdens onze kerstpakketdoorloop kon iedereen een cadeau pakken van de kerstboomtoren.
Rachel Krabben
Rachel Krabben
2021-12-18
Super fijne en snelle &nette service
error: Content is protected !!
×

Neem contact op via Whatsapp

× Heb je een vraag? Neem contact op!