Portfolio

Om een actueel beeld te geven van mijn fotografie, verwijs ik u graag door naar mijn Instagram pagina. Hier deel ik vrijwel al mijn foto’s en neem ik u met veel plezier mee in mijn reis als fotograaf. Benieuwd naar mijn mogelijkheden in de videografie? Bekijk dan de beelden hieronder.

Naast fotografie, leg ik graag mooie momenten vast op video. Of het nou gaan om een aftermovie van een evenement, een bruiloft of beelden uit de natuur. Ik maak voor u de mooiste beelden in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bettina van Dam
Bettina van Dam
2023-12-09
De workshop avond fotografie gevolgd bij Karsten. Echte aanrader. Goede tips, daagt je uit om eerst zelf na te denken over de instellingen en de compositie en helpt je bij het verbeteren van instellingen. Leuke locaties uitgezocht en goed voorbereid op pad. En Leuke creatieve uitdaging met staalwol, super leuk om te fotograferen. Ook gedacht aan de innerlijke mens.(het was heel koud maar er was heerlijke koffie en thee om je warm te houden). Ook de aftercare is goed, per mail nog goede tips voor fotografie app's. Karsten is enthousiast en is heel toegankelijk en heeft creatieve ideeën.
Jos van Gessel
Jos van Gessel
2023-11-15
In de avond foto's maken is toch een stuk lastiger dan overdag. Een cursus met Karsten is leerzaam en leuk ! In een klein groepje, dus met veel aandacht en vooral veel uitproberen, en daar leerde ik het meeste van. Goeie tips, Karsten stuurde ook na afloop van de cursus nog veel nuttige info. Het resultaat mag er zijn, kijk zelf maar naar mijn foto's !
Martijn Lemmers - Nederland wat ben je mooi
Martijn Lemmers - Nederland wat ben je mooi
2023-10-25
Ik heb de Workshop Avondfotografie gevolgd van Karsten Russ. Mijn complimenten. Karsten is een fijn persoon. Erg goed en gedreven in zijn vakgebied en hij kan zijn kennis goed over brengen. Het was een mooie avond waar ik veel geleerd heb. Ik kan een Workshop van hem zeer aanraden.
Thomas De Jong
Thomas De Jong
2023-10-09
Prettige kennismaking met de camera! Zelf nog weinig met een camera gewerkt. Door de workshop een stuk wijzer geworden; in technieken van de camera en in compositie. Top ervaring en 5 sterren voor Karsten!👍🏼
Shira Hurenkamp
Shira Hurenkamp
2023-10-03
Puzzel besteld en volgende dag al bezorgd, zelfs ingepakt als cadeau! Super geregeld en snel en fijn contact via de app.
Aline Oosterhof
Aline Oosterhof
2023-10-02
Super blij dat ik de workshop 'Starten met fotografie' bij Karsten heb gevolgd! We kregen waardevolle tips & tricks waar mijn foto's nú al een stuk mooier van zijn geworden. Aanrader!
Merel Bekkers
Merel Bekkers
2023-06-02
Onlangs heb ik de fotografie workshop van Karsten gevolgd en zal ik dan ook ten alle tijden aan andere aanraden! Tijdens deze workshop neemt Karsten echt de tijd om je zo goed mogelijk iets uit te leggen over je camera en dit vervolgens ook toe te passen. Dit alles ook op een rustige maar enthousiaste manier. Ik ben heel blij met het resultaat en kan nu zelf uit de voeten. Heel erg bedankt!
El Fike
El Fike
2023-06-02
Karsten is echt een fantastische fotograaf! Hij snapt precies wat je nodig hebt en het resultaat is adembenemend mooi. Wat zijn wij blij met de foto's! Zowel portretfoto's als foto's van de omgeving, alles gewoon perfect.
error: Content is protected !!
×

Neem contact op via Whatsapp

× Heb je een vraag? Neem contact op!