Portfolio

Om een actueel beeld te geven van mijn fotografie, verwijs ik u graag door naar mijn Instagram pagina. Hier deel ik vrijwel al mijn foto’s en neem ik u met veel plezier mee in mijn reis als fotograaf. Benieuwd naar mijn mogelijkheden in de videografie? Bekijk dan de beelden hieronder.

Naast fotografie, leg ik graag mooie momenten vast op video. Of het nou gaan om een aftermovie van een evenement, een bruiloft of beelden uit de natuur. Ik maak voor u de mooiste beelden in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Merel Bekkers
Merel Bekkers
2023-06-02
Onlangs heb ik de fotografie workshop van Karsten gevolgd en zal ik dan ook ten alle tijden aan andere aanraden! Tijdens deze workshop neemt Karsten echt de tijd om je zo goed mogelijk iets uit te leggen over je camera en dit vervolgens ook toe te passen. Dit alles ook op een rustige maar enthousiaste manier. Ik ben heel blij met het resultaat en kan nu zelf uit de voeten. Heel erg bedankt!
El Fike
El Fike
2023-06-02
Karsten is echt een fantastische fotograaf! Hij snapt precies wat je nodig hebt en het resultaat is adembenemend mooi. Wat zijn wij blij met de foto's! Zowel portretfoto's als foto's van de omgeving, alles gewoon perfect.
Judith Gerritsen
Judith Gerritsen
2023-05-29
Onlangs heb ik een workshop gehad van Karsten. Na een theoretisch gedeelte, hebben we met alle aspecten mogen oefenen. Dit is een echte aanrader voor (beginnende) fotografen. Met veel feedback en tips op zak, kan ik nu zelf alles in de praktijk gaan brengen!
Rian Rongen
Rian Rongen
2023-05-23
Afgelopen zondag heb ik de workshop ‘starten met fotografie’ gevolg bij Karsten. Het was een enorm leerzame avond waarbij we ook nog eens een prachtig rondje Nijmegen maakten. De kleine groep (4 personen) maakte het persoonlijk en zorgde ervoor dat er voldoende tijd was voor iedereen om ondersteuning te vragen en krijgen. Het was een hele fijne en gezellige (!) manier om weer te kunnen leren over diafragma, iso, kaders en sluitertijden. Het resultaat mag er zijn en en zorgt voor veel enthousiasme om te blijven oefenen met de handvaten die we hebben gekregen!
Jolinda Goud
Jolinda Goud
2023-05-23
Ik heb bij Karsten de workshop 'starten met fotografie' gevolgd. Het was een erg leuke en leerzame avond. Karsten is een fijn persoon en kan goed uitleggen, zélfs inclusief tekening. De compacte groep (4 personen) zorgt ervoor dat hij ook iedereen goed individueel kan bijsturen. In 3 uur tijd uitleg gehad in het gebruik van diafragma, iso, sluitertijd, compositie en kaders. Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met fotograferen, de camera beter wil leren kennen óf gewoon een opfriscursus nodig heeft. Nu vooral blijven oefenen.
Marion Buchner
Marion Buchner
2023-03-30
Mooie foto's en heel warmhartelijk en meedenkend qua bestelling en leveringsmogelijkheden.
Gijs Luijten
Gijs Luijten
2023-03-22
Karsten's werk gezien op Linked In en toen de website bekeken. Besloten de kalender te bestellen. Bestellen was super makkelijk, vragen konden via whatsapp. Persoonlijk thuisbezorgd, kwaliteit is top. Zeker aan te raden.
Ria Janssen
Ria Janssen
2023-02-18
Karsten maakt erg mooie foto's o.a. van Nijmegen en omgeving. Hij weet er een prachtige compositie van te maken en een mooie sfeer te geven. Ik heb bij hem een "Nijmeegs triootje" besteld. De communicatie was erg prettig en de service perfect!
Sanne ten Voorde
Sanne ten Voorde
2023-02-08
Onze bruiloft was een dag die we dankzij Karsten niet alleen beleefd hebben als een sprookje, maar ook nog eens zo is vastgelegd. Die dag was hij onderdeel van onze familie en vrienden. We hadden ons geen betere foto- én videograaf kunnen wensen en zijn meer dan trots op het eindresultaat. Je bent een topper Karsten!
error: Content is protected !!
×

Neem contact op via Whatsapp

× Heb je een vraag? Neem contact op!